Full fart inför höstens högsäsong

Även om det för de flesta är långt kvar till upptagning, så pågår sedan en längre tid förberedelserna hos GBM Marin. Att det är rent och snyggt i förvaringslokalerna är inte bara för att göra det trevligt för service personalen, utan även för att båtarna som skall stå där i under flera månader skall hålla sig snygga, rena och torra.  Truckar, maskiner och vagnar skall kollas och servas, och allt nödvändigt material inför höstens alla motor konserveringar skall införskaffas.
Vår service avdelning har som vanligt haft en mycket intensiv vår och sommar, och just nu har vi flera av vår personal på en välbehövlig ledighet inför den nästa högsäsongen som strax tar sin början. Då är det flera hundra båtar och motorer som skall tas omhand inför vintern, för att våra kunder problemfritt skall kunna njuta åt vår vackra skärgård under nästa sommar.
Båtarna förvarar vi inomhus i torra, frostfria och larmade lokaler, eller om du så vill krymplastade utomhus. Alla båtarna förvaras inom inhägnat område i 3 plan och bevakas flera gånger per dygn av väktare från Securitas. Även kamera bevakningen sker via avtal med vaktbolaget så att din båt skall stå så tryggt och säkert som möjligt.  Detta uppskattas av försäkringsbolagen som ger rabatt på försäkringen om du låter oss ta hand om din båt på vintern.

Och du vet väl att om du köpt din Yamaha hos oss på GBM Marin och väljer att underhålla din motor hos oss så lämnar vi hela 6 års "Dubbelgaranti" klicka på länken och läs mera.

Publicerat 2019-08-15