Äntligen ses vi igen!!

Nu är det äntligen dags för årets första verkliga vårtecken, nämligen båtmässan i Göteborg som är tillbaka ett två års uppehåll.

Det är inte bara båtägare som längtar till vår och sjösättning. Det gör även vi som jobbar med Er fritid och som försöker göra vad som krävs för att allt skall fungera och för att varje sommar skall bli till ett nytt oförglömligt minne till sjöss.

Det känns därför extra trevligt att vi nu har nöjet att få bjuda in Er på en smygtitt och förhandsvisning på båtmässan  fredagen den 3 februari med början 16.00 - 21.00.
Vi hoppas på att Ni skall få några trevliga timmar bland mässans utbud av båtar, tillbehör och upplevelser och vi hälsar Er välkommen upp på Grandezza bryggan i monter B4:20 för något att dricka (med eller utan styrka) mingla och snacka båt minnen några timmar med såväl gamla som nya båt vänner.

Hur får jag mina VIP biljetter?

För att Ni skall slippa stå i kö vid mässan entré så föreslår vi att Ni printar ut Er egen biljett innan ni kommer till mässan. På så sätt kommer Ni in mycket snabbare. Ha därför Era bjud koder redo, klicka på länken och följ instruktionerna

Fyll i antal under "bjudkoder" och följ stegen.

Välkommen till en trevlig kväll på mässan

För snart är det vår, och rätt var det är så är det sommar igen.JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2020-12-30