Båtvisning Grandezza

Visning i Skurusundet - Saltsjö-boo 3-5 sept.

Då mässorna i Marstrand och Gustavsberg blir inställda så planerar GBM Marin att under samma datum som mässorna skulle varit. Vi kommer att ha en visning i Stockholm hos vår Volvo Penta samarbetspartner Mareco i Skurusundet 3-5:e september. Marecos personal kommer att medverka under helgen för att visa sin anläggningen och informera om vilka möjligheter dom har att hjälpa till i framtiden när det gäller service, utrustning och förvaring mm. Läs mera nedan

För att vi ska kunna genomföra provkörningar på ett så bra och säkert sätt som möjligt så ber vi Er som vill komma och besöka oss att i första hand boka en tid för enskild visning.  Men naturligtvis så kommer vi  även att ta hand om alla övriga som vill komma för att se och diskutera våra båtar.

Vill Ni boka tid gör ni det lättast via telefon eller mail på 0525-19960 alt. info@gbm.se

Vi finns på plats fredag-lördag 11.00 - 18.00 samt söndag 11.00 - 16.00

Modeller som visas upp är:
Grandezza 25 s
Grandezza 28 OC
Grandezza 34 OC
Grandezza 37 CA

 

GBM Marin har ett samarbete med Mareco är ett fullservicevarv som erbjuder all service din båt kan behöva. Företaget ligger mitt i Skurusundet, alldeles vid inloppet till Stockholm med närhet till både storstad och skärgården. Företaget är auktoriserade Volvo Penta Dealer och har alltid ett stort utbud av reservdelar till din båt i lager. På varvet finns en sjömack, tömningsstation för toaletter och spolplatta för tvätt av båtbottnar. Kranlyft upp till 14 ton. Skulle olyckan vara framme och din båt behöver repareras, propeller bytas eller något annat ombord inte funderar som det ska så löser Mareco det genom en stort kontaktnät av leverantörer och samarbete med samtliga försäkringsbolag.

Vintertid erbjuder Mareco även förvaring av båtar med fullserviceavtal inomhus. Kort sagt, Mareco erbjuder alla tjänster som behövs för att du skall kunna njuta av en problemfri båtsommar.

Kontakt uppgifter Mareco
Telefon: 08-7179373
Adress: Torpvägen 3, 132 48 Saltsjö-boo
Mail: info@mareco.se
Web: www.mareco.se

 

 

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2021-08-31